top of page

STICHTING SAMEN VAREN

flyer a4 copy.jpg
foto gdd 23-6 samen varen[7995].jpg

GoedeDoelenDag Nieuwkoop bedankt iedereen.

Met temperaturen van rond de dertig graden was het zweten geblazen bij het Sportcentrum Nieuwkoop op zondag 23 juni, tijdens de jaarlijkse GoedeDoelenDag.                                                

 

Stichting GoedeDoelenDag Nieuwkoop heeft op zondag 23 juni ook dit jaar weer een GoedeDoelenDag georganiseerd en Muriël Luyben van Sportcentrum Nieuwkoop heeft hiervoor de zalen van het sportcentrum ter beschikking gesteld. Voor jong en oud was er wat te doen: bridge, tennis, fitwalk, hoelahoep, fitchallenge, autopuzzelrit, en 2 fietstochten met aansluitend een overheerlijk buffet. De muzikale omlijsting van het buffet werd dit jaar verzorgd door niemand minder dan PJ van Helemaal TOP, die bij jong en oud de voetjes van de vloer wist te krijgen. Als afsluiting van de dag was er een verloting met prachtige prijzen die allen geschonken zijn door betrokken ondernemers uit Nieuwkoop e.o.

De opbrengst van de GoedeDoelenDag 2019 gaat naar Stichting Samen Varen. Een vaarwenweek voor vrouwen met of herstellend van borstkanker, die in een financieel of sociaal isolement verkeren.

 

Stichting GoedeDoelenDag is trots op hoe zij met een team deze dag heeft kunnen organiseren. Uiteraard niet zonder de hulp van vele lieve vrijwilligers! Na afloop blijkt dat het niet alleen een leuke en gezellige dag is geweest, maar ook dat er 5 dames in november 2019 mee mogen gaan varen met Stichting Samen Varen. Een fantastisch resultaat dat is gerealiseerd door GoedeDoelenDag met vele activiteiten op 23 juni, maar het totaal van vele acties in het afgelopen jaar.

Weet u iemand uit uw omgeving die voor de vaarwenweek in aanmerking kan komen, kijk dan op www.samen-varen.nl en neem contact met hen op.

 

 

bottom of page