top of page

LEGPUZZELEN

Huh, Nieuwkoops kampioenschappen legpuzzelen, wat is dat nou weer? Een heel leuk evenement voor jong en oud. Hieronder in vogelvlucht hoe het werkt, maar het is nog leuker om dit zelf te ervaren!


Inschrijven: Je kan alleen meedoen als je je van te voren hebt ingeschreven. Zodra we je inschrijving en betaling hebben ontvangen is je plekje gereserveerd! 

Teamsamenstelling: Je schrijft je als team in. Een team bestaat uit maximaal 4 personen. Minder mag ook, maar is ook minder gezellig! Bij het inschrijven geef je je op met een teamnaam en de namen van je teamgenoten. Deze kan je eventueel later nog wijzigen.
Wat krijg je: Een hele leuke/gezellige middag! Voor ieder team is er een tafel gereserveerd met daarop je teamnaam, vier stoelen en natuurlijk de puzzel Alle teams maken dezelfde puzzel. Deze mag je met het team na afloop mee naar huis nemen om thuis nog een keer te oefenen.
De puzzel: Het is een puzzel van 1000 stukjes. 
De locatie: In de voetbalkantine van NSV, Gerberastraat 46 te Noorden. 
Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drank mee te nemen.
Het programma: Om 13:00 uur aanmelden
Nadat je je hebt aangemeld zoek je de tafel op met jou teamnaam. Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. Om 13:30 uur heten wij je van harte welkom en hoor je in het kort wat allemaal wel en niet mag (zie reglement).
Om 13:40 starten we met het volkslied en een countdown. 
En dan......... puzzelen maar!

Wie heeft als eerste team de puzzel in elkaar?!

 

De Wedstrijd:  (dit is het reglement)
-Alle teams maken eenzelfde puzzel van 1000 stukjes.
-Er mogen geen extra hulpmiddelen gebruikt worden zoals:
Sorteerbakjes
Dekselhouder
Digitale hulpmiddelen
Uitvergrotingen van de puzzel

-De organisatie zal voor de tijdwaarneming zorgen. De eindtijd van het team stopt als alle stukjes op de juiste plaats liggen met uitzondering wanneer er stukjes ontbreken. Per ontbrekend stukje zal een tijdstraf van 10 seconde worden berekend.
 

bottom of page